Het singelpark

Singelpark Gouda is een burger initiatief voor ons allemaal. Voor omwonenden, om de leefbaarheid van hun directe leefomgeving te verhogen. Voor inwoners van Gouda, een bezoek aan de binnenstad wordt op deze manier nog aantrekkelijker. Voor bezoekers van de stad voor een extra aantrekkelijk dagje uit. Voor ondernemers in de stad, een groene binnenstad verhoogt het bezoekersaantal van zowel bewoners van Gouda als daarbuiten.

verbinden

Verbinden

Verbinden van mensen door nieuwe ontmoetingsplekken en gezamenlijke activiteiten in het Singelpark te creëren. Verbinden van het Singelpark met straten en van woongebieden met recreatiegebieden. Verbinden van groen, historie en water. Verbinden van de stad met het groene hart van Nederland.

vergroenen

Vergroenen

Meer groen als longen van de binnenstad: groen zorgt voor zuiveren van de lucht en omzetten van CO2 naar zuurstof. Maar ook voor de vertraging van afvoer van hemelwater, beperken van hitte-eilanden en dempen van geluid. Groen zorgt voor een gezond en aangenaam leefklimaat.

verwonderen

Verwonderen

Als bewoner versteld staan van je eigen stad. “Ik ben hier nog nooit geweest”. Trots aan familie en bezoekers tonen dat Gouda dit allemaal bezit. Versteld staan dat flora en fauna zich thuis voelen in een stadsklimaat. Een plek waar ruimte is voor sport, kunst en cultuur, een plek waar je veelvuldig vertoeft of juist incidenteel komt verbazen.

Recente foto's van Instagram

[easyinstagramfeed]
Copyright Singelpark Gouda - 2018 - Privacy verklaring
Website door: Based Online