Doe mee!

Singelpark Gouda is een burgerinitiatitief. Het huidige bestuur heeft de taak op zich genomen om zich de komende jaren (in ieder geval tot 2020) in te zetten voor een Singelpark rondom de binnenstad. Maar dat kunnen we niet zonder u! We hebben u op allerlei manieren nodig. Als helpende hand, als kritische stadsbewoner, als medefinancier of als suikeroom!

Sponsoren

Zonder sponsoring is een Singelpark verre toekomst. Naast de gelden die we via subsidieregelingen en de  gemeente proberen te benutten zijn we afhankelijk van u! U kunt het Singelpark sponsoren. Natuurlijk door tijdens projecten de handen uit de mouwen te steken of in de vorm van een bijdrage in natura, maar ook door financieel bij te dragen. Alle hulp en beetjes zijn welkom.

Heeft u vragen over de manieren waarop u kunt bijdragen aan het Singelpark, stel ze via het contactformulier.

Zoals u op de speciale ANBI-pagina kunt lezen heeft stichting Singelpark Gouda de ANBI-status verkregen.

Meedoen!

Op het plangebied van het Singelpark bevinden zich veel soorten klussen en projecten. Bij de keuze van deze projecten speelt voor de werkgroep onder meer mee de haalbaarheid op relatief korte termijn en het te bereiken resultaat, deels met inzet van enthousiaste mensen die samen met ons de handen uit de mouwen willen steken.

Waar nodig is samenspraak met de gemeente, de onderhoudsverantwoordelijken, sponsors, stakeholders en vrijwilligers. In sommige gevallen wordt ondersteuning door professionals ingezet, al dan niet op basis van vrijwilligheid of sponsoring.

Wilt u meedoen? geef u dan op via het formulier.