Wie zijn wij

Singelpark Gouda is een officiële stichting. Het bestuur wordt gevormd door enthousiaste bewoners van Gouda met een groen hart voor onze stad. Wij maken ons sterk voor een singelpark rondom de binnenstad van Gouda. Een park voor alle Gouwenaren en haar bezoekers, om te kunnen genieten van aantrekkelijk groen aan het water.

Alle leden brengen hun ervaring en expertise in zonder daarvoor een financiële vergoeding te ontvangen. Ook worden de bedrijven waar de bestuursleden werkzaam zijn vermeden in het aanvragen van diensten en/of producten.

Thijs van Hees

Landschapsarchitect met de ambitie om meer groen in onze samenleving te brengen. Woont sinds 35 jaar in Gouda en wil hier niet meer weg.

Olaf de Groot

Laat zich graag inspireren door de schoonheid van zijn wereld. Is een beelddenker met een hart voor onderwijs. Meewerken aan de vorming van een prachtige groene strook rondom de binnenstad van Gouda als ‘groene longen’ is een geweldige uitdaging.

Nicole Jacobs

Meer dan op andere woonplekken ervaar ik de verbinding van de bewoners met de stad. Graag werk ik samen met u aan een nog groener stadshart.

Maurits Speksnijder

Gouwenaar. Gelooft in de kracht van mensen onderling. Werkt met dat motto als directeur bij Randstad Nederland. Houdt van hard fietsen.

Marc Meijer

20 jaar actief in de buitenruimte met specialisatie bomen in de openbare ruimte, initiatiefnemer van Singelpark Gouda, voorzitter bomenstichting Gouda en directeur/eigenaar  van Norminstituut Bomen.

Frank Jan Uittenbogaart

Geboren en getogen Gouwenaar met een hart voor de stad. Jarenlang actief geweest als bestuurder in de kunst en cultuur sector, o.a. mede oprichter van de Firma van Drie, en nu werkzaam als directeur van cultuurtechnisch ingenieursbureau DG Groep.